Skileik, aking, grilling, tøying og natursti

Vinterlekene i Hallabakken på Sjusjøen i vinterferien ble igjen en suksess. Mange var innom bakken og de kunne bl.a. prøve seg på ski, ake, UFO-curling, gå natursti eller steke pinnebrød.

Mange blide barn i Hallabakken.

Mange i bakken og et lite jubileum
I finværet var det mange som tok turen til Hallabakken. Dette var 5. året CAMP SJUSJØEN sammen med Visit Sjusjøen arrangerte vinteraktivitetene.

Det er hyggelig for oss å se og høre, at for mange barnefamilier har det blitt en tradisjon å være i bakken. I år var over 500 innom de to dagene.

Aktiviteter

Mange tok «kampen» opp med strikken.

Aktivitetene er tradisjonelle skileikaktiviteter, men de som kom i bakken kunne også prøve seg i f.eks. UFO-curling og strikktøying.

Akingen har variert litt fra år til år alt etter ideer og snømengde. Sist år laget vi en bob bane, men med snøen vi har denne vinteren, så kunne tråkkemaskinen lage en lang akebane. Med gode akematter og nyinnkjøpte «snowbodyboards», kunne barna (og en god del voksne!), suse ned banen med latter og smil og friske tårer i øyekrokene.

Pause
Alle årene har CAMP SJUSJØEN tilbudt gratis pinnebrød til alle som vil ha. Når man trengte en pause, kunne man stikke innom kiosken/lavvoen, for å steke seg pinnebrød eller en pølse på bålpannene.

Pinnebrødet er populært og det gikk noen kilo i løpet av de to dagene.

Rekordmange gikk natursti. Her er noen av svararkene vi fikk inn …

Vinnere av naturstien
Hvert år har vi også hatt en natursti ved bakken med 8 spørsmål med svaralternativer og hvert år har vi trukket 3 vinnere blant dem som har svart riktig på alle spørsmålene.

I år var det ingen som hadde svart riktig på alle de 8 spørsmålene … Vi har derfor plukket ut 3 tilfeldige vinnere fra bunken med svar og de heldige ble:

  • Lina Burnes
  • Camilla Lillevold-Øverås
  • Erik Wikstøl

De har blitt kontaktet og vil få en premie i posten.

Visit Sjusjøen og CAMP SJUSJØEN takker alle som besøkte oss i Hallabakken og ønsker alle en fortsatt fin vinter.

You may also like...