Slik gikk skileiken i Halabakken på Sjusjøen

CAMP SJUSJØEN: I år prøvde vi igjen å skap en ny aktivitet. Sammen med vår gode tråkkefører, hadde vi laget en bob-akebane, som mange fikk artige og til dels luftige opplevelser av å kjøre.

Mange store å små i aktivitet.

Mange store og små var i aktivitet.


For mange har det blitt en tradisjon. Vi ser dem igjen og vi hører det fra dem. De kommer for å oppleve god gammel skileik, for å se hva nytt vi har funnet på i år og for bare å være sammen i bakken.

I tillegg til tradisjonell skileik som orgeltramp, hopp, kulekjøring m.m., så kunne de som kom innom bakken også prøve seg i strikk-tøying og en «krevende» bob-bane.

Kaldt og fint vintervær
Været varierer og vi vet av erfaring, at et slikt arrangement som det i Halabakken er avhengig av det.

I år var det sol og lite vind, noe som la til rette for fine dager ute. Vi hadde fått nysnø et par dager før arrangementet og litt snø natta før og selv om det ikke akkurat var påsketemperatur, så la det ikke en demper for familiene. Ut på tur skulle de og mange la turen innom Halabakken.

Ny aktivitet
I år prøvde vi igjen å skap en ny aktivitet. Sammen med vår gode tråkkefører, hadde vi laget en bob-akebane, som mange fikk artige og til dels luftige opplevelser av å kjøre.

Den ble en suksess og vil bli en del av aktivitetene igjen neste neste år.

Voksende antall?
Det har vært et ganske jevnt antall besøkende i bakken årene CAMP SJUSJØEN har vært med å arrangert skileik i Halabakken.

Fra de forrige årene har vi sett at det har vært flere i bakken den første dagen, men i år var det hyggelig å se at det var like mange begge dagene. Ca. 600 store og små var innom bakken de to dagene .

Premiedryss
Vi har arrangert div. konkurranser i bakken og i år var det konkurranser i «UFO-curling», strikktøying og bob-kjøring. Alle deltakerne fikk en liten premie.

Hvert år får også de som har (nesten) alt riktig i naturstien en ekstra premie og i år hadde vi også en instagramkonkurr anse.

Vinner av naturstien i år var Josefine fra Kløfta og instagramkonkurransen vant Inger fra Drammen.

De er kontaktet og får en premie i posten.

Vi sees
Vinterferien og skiaktivitetene i Halabakken er over for denne gang. CAMP SJUSJØEN takker alle friskissene som var i Halabakken og håper at dere hadde det like morsomt som oss.

Vi sees igjen til neste år 🙂

Pinnebrød over bål er godt. Ikke rart at det gikk flere kilo.

Pinnebrød over bål er godt. Ikke rart at det gikk flere kilo.

UFO-curling. Det er om å få UFO´en til å stoppe i midten.

UFO-curling. Det er om å få UFO´en til å stoppe i midten.

• Ringsaker blad med bl.a. bilder fra Halabakken i vinterferien

You may also like...