Camp Sjusjøen vinterleker

De siste årene har Camp Sjusjøen arrangert vinterleker i Halabakken på Sjusjøen i vinterferien. Det er et arrangement som mange familier gleder seg til.

Halabakken-2016-9-1024x768

Nytt av året var «gummistrikktøying». Det er om å gjøre å løpe og passere så mange kegler som mulig.

Halabakken

Halabakken var i sin tid knyttet til et av høyfjellshotellene på Sjusjøen. Her var det et lite skitrekk med en barnebakke godt gjemt sør for Gråten/KIWI og bak trærene nedenfor Birkebeinerløypa – der hvor den gamle matstasjonen til birkebeinerløpet i sin tid var (I dag er det igjen servering på den ærverdige matstasjonen).

Vinterleker

For noen år siden begynte Camp Sjusjøen med vinterleker i vinterferien. Aktivitetene har variert litt fra år til år, men de klassiske skilekene som slalom, tunellkjøring, kulekjøring, orgeltramp, hopp m.m. er har vært med hvert år.

Hvert år har vi også en natursti, hvor vi trekker hyggelige premier til dem som leverer svarene når de er ferdige.

Det legendariske pinnebrødet til Camp Sjusjøen blir også servert gratis hvert år til alle som ønsker det – men de må selv steke det over bålpanna.

Hvert år prøver vi å ha et par nye aktiviteter og i år kunne deltakerne prøve «menneske curling» og gummistrikktøying.

Mange røde kinn

Det er mange familier som tar turen i bakken og når det var som mest i år var de ca. 150 små og store i bakken samtidig.

Vi i Camp Sjusjøen er glade for at vi kan være med på å arrangere disse dagene og gleder oss allerede til neste år. Det håper vi også at du gjør som leser dette.

You may also like...